Sponsor worden

Het bestuur van de Cricket Club Zwolle is op zoek naar sponsoren die de unieke kans om als “founding sponsor” de geschiedenis in willen gaan. We hebben de unieke uitstraling van “The King of Sports” met een groeiende vereniging en sportieve en sociale ambities. Een aantrekkelijke combinatie zijn om te steunen en uw (bedrijfs) naam aan te verbinden. Wij bieden voor u een aantal mogelijkheden om uw steun aan Cricket Club Zwolle duidelijk te maken.

De sponsorcommissie is u graag van dienst bij het adviseren over de samenstelling van uw sponsorpakket. Sponsors worden in de gelegenheid gesteld gebruik te maken van een uitgelezen mogelijkheid om relaties te inviteren in de prettige ambiance die de cricketsport met zich meebrengt. Onderstaand vindt u een greep uit de sponsormogelijkheden bij Cricket Club Zwolle:

  • Bordreclame
  • Shirt/kleding sponsoring
  • Uw advertentie cq logo op de website met doorlinken naar uw eigen website

Gedurende de looptijd van uw sponsorcontract wordt u uitgenodigd op alle evenementen op de club. Wij bieden uw bedrijf een cricket clinic aan. De Nederlandse Cricket Bond staat shirtreclame toe voor alle teams. De reclame-uiting op de shirts en broeken zijn voor de komende seizoenen nog te realiseren. De allereerste competitie deelname van Cricket Club Zwolle in de geschiedenis kan nog uw naam dragen!

Verder zijn er natuurlijk tal sponsormogelijkheden, waaraan wij wellicht nog niet gedacht hebben die u toch zou willen bespreken. Hiervoor kunt u zich wenden tot de sponsor commissie:

Hussain Jafari
Telefoon: 0626556375, email: jafari.19@gmail.com 

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet, De sponsorcommissie.

Login