Het BINNENHOF G&CC vs LORDS & COMMONS in Zwolle

Op vrijdag 28 juni was het Binnenhof te gast in Zwolle. Een traditionele cricket wedstrijd vond bij Cricket Club Zwolle plaats op sportpark Marslanden

De wedstrijd wordt gespeeld door Britse en Nederlandse parlementariƫrs. Al meer dan twintig jaar wordt onafgebroken afwisselend in Engeland of Nederland deze wedstrijd gespeeld.

Het was een vriendschappelijke wedstrijd, waarbij dit jaar de Britten sterker bleken. Over een jaar is de herkansing in Engeland. Na afloop kreeg de voorzitter van CCZ een aquarel van het House of Parliament en een boek aangeboden.

Burgemeester Meijer en wethouders waren op bezoek in het Sportpark en werden door Ian Mol de sportparkmanage rondgeleid. Zij kregen uitleg over de sport en een rondleiding in de accomodatie van de cricket die met de rugby club Zwolle gedeeld wordt.

Brian Bosch

Leave a Reply


Login