Clydesdale 40, Nederland – Middlesex

Cricket Club Zwolle was goed vertegenwoordigd op de Sallandse CC bij de cricket wedstrijd Nederland – Middlesex ter gelegenheid van de deelname van Nederland aan de Clydesdale 40. Arjan, Paul en Bert zijn tijdens de wedstrijd nog geinterviewd door de televisie van Deventer. Het is niet zeker of wij deze locale zender ook in Zwolle kunnen bekijken waardoor we van dat optreden verder waarschijnlijk verstoken zullen moeten blijven.
Het ging de Nederlanders cricket elite niet zo heel erg goed af tegen Middlesex vandaag. Nederland, begonnen met batten, was all out voor 104 runs.  De Engelse batters hadden in het vervolg weinig moeite met de Nederlandse bowlers en in korte tijd gingen ze naar 105 voor 3. Middlesex wint van Nederland by 7 wickets.

Het was de eerste thuiswedstrijd van Nederland sinds de deelname aan het WK in India, Sri Lanka en Bangladesh in februari/maart van dit jaar.
Op dinsdag 17 mei aanstaande speelt het Nederlands Cricket Elftal een  tweede wedstrijd in Deventer tegen Derbyshire. Salland Cricket Club is gastheer voor beide wedstrijden. Geef even aan in de sportsplanner of op de training vrijdag of je gaat kijken. Kunnen we met elkaar mee rijden.

Zwolle goed vertegenwoordigd bij internationaal cricket bij Salland
Op de locatie van het sportcomplex het Schootsveld, aan de David Wijnveldweg heeft Oranje op  donderdag 12 mei gespeeld tegen Middlesex.
Arjan Paul en Bert zijn nog geinterviewd door de televisie van Deventer. Maar het is niet zeker of wij deze locale zender ook in Zwolle kunnen bekijken
Het is de eerste thuiswedstrijd van Nederland sinds de deelname aan het WK in India, Sri Lanka en Bangladesh in februari/maart van dit jaar. .
Op dinsdag 17 mei aanstaande speelt het Nederlands Cricket Elftal een  tweede wedstrijd in Deventer tegen Derbyshire. Salland Cricket Club is gastheer voor beide wedstrijden

Leave a Reply


Login